Новата Opel Astra е електрифицирана и емоционална. При разработването на компактния автомобил

...
Новата Opel Astra е електрифицирана и
емоционална. При разработването на
компактния автомобил
Коментари Харесай

Женската сила зад новата Opel Astra

Новата Opel Astra е електрифицирана и емоционална. При създаването на компактния автомобил от Рюселсхайм в основния екип половината участници бяха жени - удивително за този бранш на промишлеността, който към момента е доминиран от мъже.

Зузана Майорова да вземем за пример контролира критериите за качество на стратегическите снабдители за Astra. Хайян Ю управлява създаването на изцяло дигиталната кабина Opel Pure Panel. Дизайнът на интериорните цветове и материали до голяма степен се дефинира от Илка Хьоберман. В този контест изглежда логично, че Мариела Воглер, като главен инженер дава отговор за цялостното развитие в което придаде огромно значение на „ възприеманото качество на модела “.

"Събра се интернационален екип, който постигна цел, учредена на доверие с голяма неприкритост и взаимно почитание " - казва Мариела Воглер - "защото с манталитет на лакътя не създавате кола, която може да провокира положителни чувства. Женският фактор повлия на резултата, разнообразните умения и таланти на екипа направиха сътрудничеството, обмяната на идеи доведоха до по-добър краен артикул. "

На 1 септември 2021 година следващата нова Astra премина международна премиера в централата на Opel в Рюселсхайм. Клиентите могат вече да поръчат новодошлия модел още тази година, цените стартират от 22 465 евро. Шестото, напълно модифицирано потомство на Astra бе главно създадено за интервал от три години от главния екип от 25 души.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР