Новата ни звезда в алпийските ски Алберт Попов ще има

...
Новата ни звезда в алпийските ски Алберт Попов ще има
Коментари Харесай

Алберт Попов ще се срещне с феновете си в събота

 Алберт Попов пропусна врата и отпадна в слалома
Новата ни звезда в алпийските ски Алберт Попов ще има среща с почитателите си в събота в зоната на спонсорите на Световната купа на Бъндеришка поляна. Тя е планувана за 12:00 часа.

Българинът направи здрава подготовка в Банско, където ще започва в конкуренцията. Йоан Тодоров пък се упражни в супергигантския слалом, като в петък той, единствен от българите, ще взе участие в комбинацията за Световната купа. В Банско не е само Камен Златков, който идва през днешния ден.

По 10 000 фенове дневно чакат уредниците на надпреварите под връх Тодорка. Все още има малко билети за стартовете, като тези за неделя, когато е гигантският слалом, са на привършване.

Единственото огромно име, което отпадна за стартовете в Банско, е Беат Фойц. Швейцарецът, който е експерт в скоростните дисциплини, е вдигнал температура след международното състезание и избра да остане в родината си. Плюс това нямал задоволително шансове в супергигантския слалом. В Оре той бе четвърти в спускането, а приключи чак 18-и в супергигантския слалом.

Марсел Хиршер потегли към България с първата си купа за сезона. Той приключи на осмо място в паралелния слалом в Стокхолм, само че Хенрик Кристоферсен остана 12-и и по този начин австриецът взе дребната купа в дисциплината. Хиршер пътува с частен аероплан към България, като е един от дребното, които ще са настанени в 5-звездния хотел " Кемпински ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР