Новата мода сред търговците в Сандански е на централната улица

...
Новата мода сред търговците в Сандански е на централната улица
Коментари Харесай

Търговците в известен наш град си скубят косите! Четвърти ден без една продадена стока

Новата мода измежду търговците в Сандански е на централната улица притежател на магазин да наема по 3-4 търговски обекта, единствено и единствено да няма конкуренция на стоката си

Търговията с  дрехи и обувки в Сандански записва нов срив. Нулеви обороти в края на месец октомври и при започване на ноември отчаяха търговците на основната улица „ Македония “, оповестява struma.bg. 

„ Седим си пред магазините, към този момент е 15.30 ч., а четвърти ден нямам нито един лев от продажба ”, показа Людмил Емилов. И разяснява, че всичко това се случва два месеца преди края на годината, когато би трябвало да има оживление на пазара и повече клиенти.

„ Имаше малко раздвижване през месец септември, когато учениците потеглиха на учебно заведение. Сега е цялостна досада, денят ни минава доста постепенно. Когато имаме клиенти, е друго, не усещаш времето. Заредил съм стока за към 5000 лв., а не мога да продам нищо, не мога да изкарам нито лев, с цел да заредя с нова стока за коледните и новогодишните празници ”, ядосва се Гергана Николова.

Новата мода измежду търговците в Сандански е на централната улица притежател на магазин да наема по 3-4 търговски обекта, единствено и единствено да няма конкуренция на стоката си. По груби калкулации от близо 70 търговски обекта на ул. „ Македония ” 20 са наети от 5-има търговци. Това са магазини най-вече за спортни артикули, импорт от Турция. В момента на комерсиалната улица няма нито едно свободно помещение, само че любопитно е, че с изключение на обичайните магазини за облекла и обувки има и няколко зеленчукови магазина, магазин за цветя, за дърворезба, 2 аптеки, 5 пицарии и за дюнери. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР