Новата мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо обяви, че спечелването на

...
Новата мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо обяви, че спечелването на
Коментари Харесай

Кристиано: Това е крачка напред в кариерата ми, можем да спечелим ШЛ

Новата мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо разгласи, че спечелването на " Златната топка " не е фиксидея за него. Носителят на рекордните пет пъти на премия не мисли за шести успех. " Никога не е било фиксидея за печеля " Златната топка ". Като дребен мечтаех да я печеля веднъж, само че след това я завоювах повторно, като даже не съм и мечтал за пет пъти. Не мисля за тази премия. Искам да дам най-хубавото за Ювентус и да оказа помощ на клуба да се изкачи още по-високо. Юве ми даде неповторима опция, като ме оцени почтено. Желая да изкача Ювентус допустимо най-високо. Това е крачка напред в моята кариера. Вече съм печелил " Златната топка " с екипа на Манчестър Юнайтед, както и с екипа на Реал Мадрид. Ще забележим какво ще се случи ", показа 33-годишният голмайстор.

Португалецът е рекордьор дружно с Лионел Меси, като и двамата имат по пет " Златни топки " в своята кариера. Новата седмица на Юве е главен кандидат за премия и през този сезон, откакто стана голмайстор в ШЛ и завоюва шампионата за трети следващ път, както и за общо пети в своята кариера.

Ювентус мечтае за Шампионската лига, където има рекордните седем изгубени финала, пет от тях подред. Последният от Реал Мадрид През 2016 година, когато два гола вкара точно Роналдо. " Желанието ми е да оставя сериозна диря в историята на Ювентус. Шампионската лига? Можем да я спечелим. Аз обаче желая да печеля също по този начин Серия " А " и Купата на Италия. Шампионската лига е доста сложен и тежък шампионат, само че Юве към този момент няколко пъти беше доста близко от спечелването, като стига до финали. Надявам се да донеса шанс. Най-вече във финалите, където всичко се взема решение в детайлите ", показа с усмивка Кристиано.

" Физическата ми форма? Аз съм друг футболист от всички други играчи. Фактът, че Юве ме притегли на 23 години...опс, на 33 години (смее се), демонстрира, че се оправя доста добре. Не съм пристигнал на отмора тук, а да спечелвам и да оставя диря. Имам четиригодишен контракт ", добави Роналдо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР