Новата мания сред австралийците е свързана с една доста нестандартна

...
Новата мания сред австралийците е свързана с една доста нестандартна
Коментари Харесай

Кафе с вкус на броколи

Новата фикс идея измежду австралийците е обвързвана с една много ексцентрична напитка спрямо обичаните ни капучино, лате и други сходни. Става дума за кафе с... броколи.

И тъй като в началото звучи гадно и някак невероятно, дано разбираем защо тъкмо става въпрос.

Традиционното еспресо се комбинира със специфична пудра от броколи. Последното е нов артикул, който може да се употребява и независимо или в други комбинации, каквито биха ни се понравили.

Публикация, споделена от Kirkconnell Farm (@kurrawongorganics) на Юни 5, 2018 в 6:51 PDT

И съгласно Daily Mail концепцията на кафето с пудра от броколи е да бъде както разсънващо, по този начин и потребно . Австралийците не са на челните места по здравословното хранене, по тази причина навлизането на сходна концепция се приема задушевно.

За да се усили най-малко малко незадоволителната консумация на плодове и зеленчуци, в някои заведения (а и в домашни условия) пудрата от броколи, цялостна с антиоксиданти, се прибавя към кафе, смути или чорба .

 Зеленчукът, без който не можем
Зеленчукът, без който не можем

Подсказваме: зелен е на цвят

И както усетът на броколите не се нрави на мнозина, по този начин би трябвало да се знае, че и ароматът на пудрата също е много мощен. Въпреки това, изпробвалите нетрадиционната кафе напитка споделят, че тя в действителност не е толкоз неприятна, колкото си мислим .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР