Новата любов на миската Ивайла Бакалова ще й излезе солено.

...
Новата любов на миската Ивайла Бакалова ще й излезе солено.
Коментари Харесай

Вълка взе детето на Ивайла Бакалова заради любовника й

Новата обич на миската Ивайла Бакалова ще й излезе солено. Откакто се разчу, че се е загаджила с предприемача Веселин Денков, хубавицата е останала без покровителството на някогашния си мъж – Румен Гайтански – Вълка.

Босът на боклука решил да я накаже, че още веднъж се е афиширала с ухажор в обществото и настоял да прибере при себе си щерка им Рая, както и солидната прехрана, която от години й изплаща за грижите за детето, писа „ Уикенд “.

„ От близо месец Ивайла не се е виждала с щерка си. След коледните празници Рая остана в София при татко си и в този момент двете си поддържат връзка единствено по интернет и по телефона. Никой не знае какъв брой време ще продължи това състояние, само че тя е обезпокоена, че в случай че на Румен не му мине, ще се наложи да се върне в България, с цел да не е непрекъснато надалеч от детето си”, издават близки до миската.

Макар ситуацията да е много напечено миската ще стисне зъби и ще изкара до край проектите си. Чак по-късно ще реши дали да се прибере при детето си и да се опита да стопли връзките с някогашния си мъж, с цел да одобри новите условия, в които двамата да си поделят грижите за госпожицата. Решението да замине за Дубай с Рая от години не се радвало на изключително утвърждение от Вълка, само че той нямал особени причини, с цел да му се опълчи.

До последно се надявала, че всички злословия за любовника й няма да нанесат вреди на живота й до в този момент, само че откакто се схванало за връзките им, проблемите почнали. Първият бил обвързван с това, че Румен Гайтански изискал щерка му да се прибере в София, вместо да е с майка си и новия й ухажор, а по-късно и прекратил изплащането на издръжката за момичето, което много блъснало по джоба на хубавицата.

„ Заради всички проблеми няма да е чудно, в случай че Ивайла скоро се раздели с Брадата. Не е казуса единствено в парите, а в това, че щерка й страда”, нищят още осведомени с ситуацията към миската.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР