Новата любима на бившия спортен министър Красен Кралев - Петя

...
Новата любима на бившия спортен министър Красен Кралев - Петя
Коментари Харесай

Гаджето на Красен Кралев се фука с чанта за 30 бона


Новата обичана на някогашния състезателен министър Красен Кралев - Петя Велкова, се изфука с извънредно рядка чанта, която се продава единствено на международния хайлайф, а цената й стартира от 30 бона. „ Herms Birkin “ е измежду най-хубавите и фамозни чанти в света. Те са симптом за жанр, класа и разкош. Всяка звезда има най-малко една такава.

Чантата е напълно ръчно направена, като изработката на една лишава към две седмици. Потенциалните купувачи, които желаят да имат чанта „ Ермес “, би трябвало авансово да са си купили облекла и аксесоари от марката на стойност най-малко 100 хиляди $, с цел да се запишат в „ листа на купувачите и чакат по две и повече години, до момента в който пристигна техният ред за чанта „ Биркин “.

Цените на елитарния модел „ Herms Birkin “ стартират от 30 хиляди лв. и доближават до 220,000$. Той е кръстен на Джейн Бъркин - певица и фешън икона от 60-те до 80-те години на предишния век.



Най-голямата почитателка на марката е стилната икона Виктория Бекъм, която има цялостен куп от тези безбожно скъпи чанти.

Очевидно и някогашната моделка на „ Плейбой “ Петя Велкова желае да изпъкне, носейки емблематичния аксесоар в оранжево, а сътрудникът и политикът от ГЕРБ Красен Кралев, не отхвърля никой от капризите на атрактивната русокоска.

Петя и Красен се срещат посредством техни общи другари. „ Открихме, че имаме доста общи тематики за диалог, и някак разумно нашите връзки продължиха. Разбираме се отлично. Освен това с него доста си приличаме. Съвсем естествена двойка сме. Красен е всичко, което съм очаквала да има един мъж. Той е извънредно сполучлив човек, един от най-хубавите ни спортни министри и това е потвърдено с достиженията в българския спорт “, споделя за огромната си обич към нея. Общият път на двете известни персони, родени във Варна, стартира при започване на 2014 година, напомня " Ретро ".

В интервала на запознанството им Красен Кралев бе във връзка със звездата от Би Ти Ви Виктория Петрова. Припомняме, че Красен и Виктория бяха дружно 6 години, а министърът нееднократно е споделял за огромната си обич към нея. Общият път на двете известни персони, родени във Варна, стартира при започване на 2014 година

Не толкоз прочут факт е, че новата възлюбена на Красен също е работила в малкия екран, само че за разлика от звездата на Би Ти Ви Петя е правила кариера в Би Би Ти, „ Канал 3 “ и телевизия „ 7 дни “, като е водила главно всемирски излъчвания. Тя беше претендент за депутат от „ Изправи се, БГ “ през 2022 година Към днешна дата Велкова работи като бранд управител на магазин за диаманти. Дългокраката русокоска също е разведена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР