Новата колекция бански на колоборацията от българските марки PARAMIDONNA X

...
Новата колекция бански на колоборацията от българските марки PARAMIDONNA X
Коментари Харесай

Новата колекция бански и бижута на ISKRA 2019 вече може да бъде видяна в България


Новата сбирка бански на колоборацията от българските марки PARAMIDONNA X ISKRA и бижутата на ISKRA 2019 към този момент може да бъде открита в Iskra Art Gallery в София, Парадайс център, ет. 3. Разгледайте първата част от извънредните модели и бъдете първи и неповторими с дизайнерския почерк на ISKRA. Колекцията беше показана първо на най-големия фешън подиум за лятна мода Miami Swim Week 2018, което шоу се организира през юли. Десет манекенки дефилираха с бански костюми на Paramidonna с художествените творби на Iskra. Певицата Галена също беше на място и поддържа българските марки.

Модните среди на Miami Swim Week бяха впечатлени от българското показване. Интересът към сбирката е голям и следва с нея да се излезе на интернационалните пазари. Вдъхновени от летния дух, женствеността и хубостта, творчеството в картините на ISKRA доближава до ценителите на модата посредством марката за бански костюми PARAMIDONNA, в която платната излизат от рамките си и оживяват, а бижутата блестят в уголемени проекции върху материите и платовете с несравним дизайнерски почерк. Акцентите в сбирката на PARAMIDONNA Х ISKRA са авторската картина “I’don’t see” и сбирката бижута “Look at me”. Бижутата ISKRA от сбирката ”Look at me” 2019 съставляват асиметричните триъгълни детайли с кристали Swarovski във формата на око, направени с креативна пристрастеност и еднаквост присъща на авторката Искра Георгиева.

„ Красотата постоянно се отразява в очите на гледащия. Това е посланието в емблематичната картина “Не виждам”. Тя приказва.. Тя усеща...Тя боли...Тя заслепява... Тя е Жива...Всички ние затвяряме очи по разнообразни аргументи повлияни от мощни усеща и страсти. Аз затворих своите, с цел да видя невидимото, с цел да скрия лицето и отворя душата си. А ти какво виждаш? “, сподели Искра Георгиева, художник, дизайнер на бижута и притежател на ISKRA.

ISKRA е бранд на художничката и дизайнер на бижута Искра Георгиева. През април 2012 година тя открива личната си изложба в София. В картините си употребява разнообразни техники и похвати, изразявайки личните си хрумвания, страсти и положения. Принтове на картиние й могат да се видят употребявани и в интериорния дизайн, което ускори интереса към изкуството й и разшири сферите, в които то намира място. Една година след откриването на „ ISKRA Art Gallery “, тя се трансформира в добре различим дизайнер на бижута. Използвайки висококачествени материали, ISKRA е една от най-предпочитаните марки за модерно бижута в България. Шедьоврите й се появяват в списания като Харпърс Базар, Грация, Максим и доста други. Дизайнерката сътвори фешън линия с елементи от картините и бижутата си като принтове върху дрехи.

Искра Георгиева получи премия за най-хубав бранд на 2014 година в категория изкуство. Един от най-големите й триумфи е присъединяване в световнитр изложби за бижута на Swarovski в Париж „ World Jewelry Facets “ 2013 и 2016г. Творениета й „ Дива прелест “ и “Приказка” бяха показано в Сеул, Шанхай и Париж, паралелно до бижутата на Jean Paul Gaultier, Camila Klein, Dyrberg/Kern, Andy Farrow, Chan Luu и Erickson Beamon.

Почитатели на нейното изкуството стават от ден на ден известни персони, огромна част от които имат картини и ръчно направени бижута с марката ISKRA, която откликва на високите им условия и акцентира характерността им. Сред тях са холивудската звезда Рик Юн, тенисистката Мария Шарапова, певицата Алиша Кийс, членовете на обичаната й група Depeche Mode, певицата Александра Стан и доста български звезди.

















Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР