Новата книга на Евгени Минчев Ружа Игнатова – измамница или

...
Новата книга на Евгени Минчев Ружа Игнатова – измамница или
Коментари Харесай

Сензация: Детето на Ружа Игнатова износено от сурогатна майка

Новата книга на Евгени Минчев " Ружа Игнатова – измамница или жертва ", чиято премиера бе в сряда вечер в столичния клуб " Театро ", за първи път вади нескрито няколко сензационни обстоятелството за криптокралицата, които най-малко до този миг не бяха изветни на необятната аудитория.

В документалното четиво лорд Минчев споделя за своя среща на площад " Славейков " в София с „ почитан финансов чиновник ” на криптоимперията OneCoin ( " Уан Койн " ), която българката въртеше. На въпрос на създателя какво се случва с компанията след мистериозното изгубване на Ружа, въпросният чиновник чистосърдечно декларирал: „ А, какво да се случва? Работим си! ”.

Авторът визира тематиката за созополското имение и яхтата " Давина " за 15 млн.евро на Ружа Игнатова, кръстена на нейната щерка. Оказва се, че детето на криптокралицата е било износено от сурогатна майка – евентуално Ружа, заета с правенето на милиарди, не е имала времето, което да отдели на сбъдването на най-голямата си фантазия. И типично в собствен жанр, е решила да си я купи с пари.

Неизвестна остава неназованата от Евгени Минчев манекенка, очевидно задоволително известна, която от самото начало на неговото другарство с Ружа Игнатова е била толкоз компактно до нея, че той даже имал съмнения дали двете с милиардерката нямат някаква по-особена връзка. Независимо от брака й с показания в книгата като " мощно неугледен и безмълвен Бьорн Щрел ", който беше и задържан през юли 2022 година, близо петилетка след изгубването на жена му. Лордът икономисва името на моделката, само че по това време в най-близкокото обграждане на милиардерката е ефектната Асдис Ран.



Ружа Игнатова в компанията на Асдис Ран. Двете дами по едно време бяха неразделни

Евгени Минчев има забавни наблюдения върху най-горещата тематика, дискутирана през последния месец в международните медии – жива ли е или е убита Ружа Игнатова. Книгата към този момент се продава по книжарниците в София и страната на цена 15 лв..



Корицата на сензационната книга, която към този момент е в продажба
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР