Новата интимна мода вече е завладяла света! Известните личности прекарват

...
Новата интимна мода вече е завладяла света! Известните личности прекарват
Коментари Харесай

Вредни ли са интимните прически и пиърсингът?

Новата интимна мода към този момент е превзела света! Известните персони прекарват от ден на ден време в салоните за козметика, с цел да разкрасяват своите интимни елементи. Вече никой не приказва единствено за елементарна кола маска или бръснене. Дамите прекарват часове наред накиснати във вани с билки, като отделят особено внимание на вагината си. Какви са най-честите прически там долу и дали са нездравословни - ще разберем тъкмо в този момент.

 интимни елементи

Накичване с изкуствени диаманти и скъпоценности

Лепенето на всевъзможни бижута и скъпоценности върху обезкосмените интимни елементи се среща все по-често. Само че малко на брой представителки на нежния пол се замислят, че купените скъпоценни джунджории могат да провокират ужасяващ сърбеж по време на половия акт да вземем за пример. Не по този начин мисли обаче актрисата Дженифър Лав Хюит, която не се тормози да носи сходни украшения в интимната си област.

Да се извършите на брюнетка

Не са малко дамите, които желаят да сменят цвета на интимната си прическа. Те вземат решение, че желаят да сменят русото си окосмение с черно. С това би трябвало да се внимава, тъй като кожата долу е доста по-фина от тази на главата. А има случаи, в които дами поставят малко багра и под мишниците си, където кожата също е нежна и сензитивна. Затова не би трябвало да се прекалява и с тази изчанчена мода.

Да станете русокоска

Срещат се дами, които вземат решение, че би трябвало да изсветлят своите косми сред краката посредством химизиране на вулвата. Явно желаят да подражават на Мерилин Монро, за която се знае, че също е изрусявала прелестите си.
Идеята да си русокоска на всички места е превзела много дами, а следствията могат да бъдат много неприятни - нежната кожа е допустимо да се разрани и възпали. Ако се употребява препарат за изсветляване, сходен на белината, кожата е доста по-податлива на раздразнение, пришки и изгаряне.

Пълно обезкосмяване

Това може би е най-лесното за всички - да си нула номер на всички места постоянно е на мода. Може би дамите си мислят, че по този начин са ултра хигиенични и чисти? Оказва се, че не е тъкмо по този начин!
Доктори са на мнение, че когато има косми върху вулвата, кожата е доста по-спокойна. Всяко махане на космите значи, че кожата може да просълзи, а обривите и инфекциите стават доста по-вероятни. Затова доста внимавайте къде ходите да се обезкосмявате и следете хигиената на салона за хубост.

 интимна прическа

Поставяне на обеци

Пробиването в интимната област може би се счита за извратено от някои, само че е обичано на други. Жените си мислят, че на мъжете това работи възбуждащо. А в действителност може да бъде много нездравословно. Рисковете на зараза при пробиването на нежната кожа са големи, само че в случай че въпреки всичко желаете да го извършите, би трябвало доста добре да дезинфекцирате мястото преди или след пробива. Добре е да следите за следващи проблеми като отичане, изчервяване или алергии.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР