Новата играчка на Благой Георгиев, поредното забавление на Джизъса и

...
Новата играчка на Благой Георгиев, поредното забавление на Джизъса и
Коментари Харесай

"Играчката" на Благой Георгиев - Мария Обрейкова вцепени с това, което разкри!

Новата " играчка " на Благой Георгиев, " следващото развлечение " на Джизъса и ред други прилагателни лепнаха като магнит на Мария Обрейкова. Всъщност, в случай че би трябвало да сме почтени, мацето се прочу доста повече с това, че си е лягало с екс футболиста, в сравнение с със самото си присъединяване в Сървайвър.

Мария е много по-малка от Благой и изуми потребителите с аферата си с него, тъй като знаем, че Георгиев си пада по... по какъв начин да кажем... малко по-атрактивен вид мадами, в сравнение с е Мария.

" Че тази освен не е хубава, нито е с убийствено тяло, само че и наподобява искрено тъпа. Вижте й единствено погледа, несъмнено сено на две магарета не може да раздели ", крепко я хранят по мрежите. Не желаеме да си представим какво ще последва пък в този момент, когато Обрейкова хвърли адска бомба с признанието си.

А точно - тя показа, че е надебеляла с цели 13 кила в Доминикана. Влязла 53 и излязла 66 кила. " Ако щете вярвайте, само че на този апетит и напън там, аз качих тегло. Не знам по какъв начин стана тая работа, само че очевидно и стресът си споделя думата ", изцепи се Мария, а всички се зачудиха от кой момент Джизъса е занижил толкоз критериите.

" Но да, като няма какво и ги менка - я Марчето, я Татянка, я Снежанка... ", разясняват в нета. А самата Обрейкова призна, че всички участници са се познавали преди формата.

Тагове: благой георгиев Мария Обрейкова Джизъса Татяна Сървайвър Доминикана футболист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР