Новата година винаги идва с нови обещания, които даваме към

...
Новата година винаги идва с нови обещания, които даваме към
Коментари Харесай

Ето как да спазим новогодишните си обещания


Новата година постоянно идва с нови обещания, които даваме към себе си или към другите, само че които прекомерно постоянно забравяме още след новогодишната заря.

Дали обещанията тази година са, че ще откажем цигарите и ще влезем във форма, или че ще изкачим някой връх, ето няколко съвета, които ще оказват помощ в реализирането на всички.

Бъдете реалисти

Нека не си слагаме цели, за които още през цялото време е ясно, че надали ще спазим. Ако задачата фактически е да влезем във форма и да спортуваме интензивно, дано си обещаем, че ще го вършим два пъти в седмицата, а не пет. Колкото по-реалистично е обещанието, толкоз по-голям е шансът действително да го осъществим.

Споделете желанията си

Хубаво е да разкажем за новогодишните си обещания на най-близките. Не е нужно да го вършим посредством пост във Фейсбук, само че е хубаво да приобщим заобикалящите ни хора към задачите и желанията си. Така ще има кой да ни поддържа и стимулира – в случай че инцидентно решим, че се отделяме по пътя към осъществяването им.

Стъпка по стъпка

Ако задачата е да живеем по-здравословно, не е нужно да пожелаваме от себе си на 2 януари да сме отказали цигарите и алкохола, хладилникът да е цялостен с плодове и зеленчуци и да имаме карта за фитнес и йога.

Малките, само че действителни стъпки към осъществяването на обещанията са ключът към триумфа. Затова и дневните и седмичните цели работят за нас доста по-добре, в сравнение с протяжните годишни. Така в края на 2018 година ще може да погледнем обратно и да забележим резултата от многото дребни стъпки.

Пик

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР