Новата година вече започна с пълна сила и е време

...
Новата година вече започна с пълна сила и е време
Коментари Харесай

Забавно: Къде да пътувате през 2024 според зодиакалния знак?

Новата година към този момент стартира с цялостна мощ и е време да помислите къде бихте желали да пътувате. Ако не можете да решите – вижте предложение за дестинация, основано на вашия зодиакален знак.

Астрокартографията е тип астрологична система, която се концентрира върху въздействието на планетите според от съответното географско състояние. На базата на астрокартографията вижте кое място ще бъде уместно да посетите тази година. На първо място прочетете за знака на своето Слънце, а по-късно и за знака на своя Асцендент.
Овен: Аляска
Макар и огнени, дейните представители на зодия Овен ще имат най-хубави завършения измежду идиличните пейзажи на Аляска. Аляска е дом на някои от най-красивите гледки в света и на най-големия народен парк, което значи, че Овен ще има доста за проучване.

 Добави изложение
Телец: Лос Анджелис
Като фен на лукса, ръководен от Венера, Телецът заслужава почивка в Ел Ей. Вкусната храна и обширните гледки са същинска наслада за представителите на зодия Телец. С над 30 000 ресторанта и необятни плажове – Лос Анджелис има капацитет да завоюва сърцето на Телец.

 Добави изложение
Близнаци: Ню Йорк
Ако има едно несъмнено нещо за Близнаците, това е, че те постоянно са в придвижване, будни и подготвени за занимания. И защото Ню Йорк е прочут като града, който в никакъв случай не спи – той е доста подобаващ за родените със зодиакален знак Близнаци.

 Добави изложение
Рак: Исландия
Ракът е архетипната майка на зодиака, носеща в себе си огромна сензитивност. Тази година родените със зодия Рак ще се усещат умерено и мечтателно в Исландия. Магическите гледки на северното зарево и безкрайните красиви естествени пейзажи ще пренесат Раците като че ли в парадайса.

 Добави изложение
Лъв: Бордо
Лъвовете постоянно изискват най-хубавото за себе си, а историческият френски град Бордо ще им го обезпечи. Бордо е цялостен с просвета, както и е прочут с отличното си вино. Между живописните плажове и извънредните обиколки на лозя, Лъвовете ще могат да намерят същинското си Аз.

 Добави изложение
Дева: Рим
Известно е, че Девите са практични, както и че ценят историята и традициите. Ето за какво Рим е уместно място за тях, което могат да посетят през 2024 година. Нека обаче родените със зодия Дева да не не помнят да се насладят и на вкусната италианска храна, с изключение на да попиват античната архитектура.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР