Новата година вече дойде на някои места по света. Поради

...
Новата година вече дойде на някои места по света. Поради
Коментари Харесай

Нова година вече дойде – ето къде

Новата година към този момент пристигна на някои места по света. Поради другите часови зони има цяло денонощие разлика сред първото и последното посрещане на 1-ви януари.

Островните страни Кирибати и Самоа посрещнаха първи Нова година. Разликата с България е 12 часа и по плажовете на тези тихоокеански острови към този момент е 2018-а.

Първата огромна страна, която посрещна Нова година е Нова Зеландия. В Оуклънд датата се смени в 13.00 часа българско време, а обичайна огромна заря в Сидни, Австралия, стартира в 14.00.

По подигравка на ориста, едни от последните, които ще посрещнат новата година са жителите на американска Самоа, които живеят на стотина километра от Самоа, където към този момент ще е 2018-а от един ден, съобщи Нова тв.

Посрещането на Нова година е съпроводено със съществени ограничения за сигурност в Европа и Америка. Десетки хиляди ще пазят празнуващите в огромните европейския столици.

В Бразилия единствено на митичния плаж Копакабана евентуално ще има 3 милиона души, които да посрещнат 2018-а. Лошото време в Бразилия не плаши запалянковците от всички краища на света.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР