Новата година ще настъпи с гръм и трясък. Ново научно

...
Новата година ще настъпи с гръм и трясък. Ново научно
Коментари Харесай

Нова година ще дойде със скок в пиянските връзки, казва ново проучване

Новата година ще настъпи с гръм и тропот.

Ново научно изследване споделя, че празнуващите в новогодишната нощ в Съединени американски щати ще се отдадат на беззащитен секс по-често, в сравнение с по време на други празници - в това число Свети Валентин.

Смущаващите констатации на изследването се основават на сезонната продажба на хапчета за заран след и други типове незабавна контрацепция, които е по-вероятно да употребяват пиянците след огромния спад в края на годината, пишат откриватели от Тексаския механически университет в British Medical Journal тази седмица.

„ Повече от всеки път незабавната контрацепция е извънредно значима алтернатива за хората в Съединени американски щати, изключително тези, които живеят в райони със забрани или строги ограничавания върху абортите “, пишат откривателите.

„ Първо, празнуването на Нова година нормално се свързва с нараснало полово държание “, се споделя в изследването. „ В изследване на възгледите на американците за празниците и техния полов живот, повече от 70% от респондентите възнамеряват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР