Новата година е съвсем близо и скоро ще почука на

...
Новата година е съвсем близо и скоро ще почука на
Коментари Харесай

Кои ще са ЩАСТЛИВИТЕ зодии според китайския хороскоп през 2022 г.

Новата година е напълно близо и скоро ще почука на вратата ни, а ние би трябвало да сме готови за изненадите, които ни е приготвила. 2022 година ще е годината на Водния тигър, който ще донесе шанс най-много на няколко зодии. Нека забележим кои са щастливците съгласно китайския хороскоп:

Телец, Скорпион, Лъв и Водолей
Думите, които всекидневно изричаме и ни пречат да сме щастливи
Думите, които изричаме всекидневно, имат невероятна мощ. Положителните слова притеглят обич, шанс и разцвет, до момента в който отрицателните н...

За тези 4 зодиакални знака новата година ще е доста колоритна, изпълнена с редица забавни събития. Съдбата ще ви запознае с значими за живота ви персони, бъдете подготвени за тези срещи. През пролетта и есента ще откриете решенията на затрудняващи ви проблеми, като кармата също ще окаже своето въздействие. 
Ако сега имате проблеми, които не знаете по какъв начин да разрешите, концентрирайте се върху тях, защото може да заемат значима част от идната година. Ако съумеете да ги елиминирате до края на тази година, 2022 година ще стартира доста удобно за вас.
Телците съветваме да не предават старите си другари и полезности, точно с тях годината ще е цялостна с щастливи мигове и изненади. В професионален проект също ще сте доста сполучливи, само че не разчитайте единствено на шанса, а и на активността си.
Водолеите ще са затрупани с работа, само че пък това ще им се отблагодари в по-късен стадий.

Близнаци, Стрелец, Дева и Риби

Миналите неточности ще се върнат да ви подсетят за научените уроци или да ви дадат нови такива. Доста от новите събития ще имат връзка с предишните моменти, само че не изпадайте в суматоха, а по-скоро извлечете поуката от всяка обстановка.
И за четирите знака е целесъобразно да не подценяват здравословното си положение и даже да се извърнат към някои практики като медитиране, йога и духовно развиване. Въображението, креативната ви страна ще разкрие капацитета си.
Близнаците ще са изправени пред доста трудности, само че ще съумеят да се оправят с всяко от тях. Очакват ги и триумфи на работното място.

Козирог, Рак, Везни и Овен
Щастието ще се усмихне на тези зодии през 2022 година
За няколко зодии 2022 година ще се окаже извънредно сполучлива и те изпитат същинско благополучие. Ето кои са тези зодии. Дева Годината на Т...

Тези зодиакални знаци би трябвало да се приготвят за съществени промени в живота си. Събитията към вас може да ви накарат да измененията целия си светоглед. 
За Овните пролетта ще е продуктивна, необвързаните може да чакат нова обич, само че не всички ще се радват на сходно благополучие – някои може да имат и здравословни проблеми, до момента в който други пък доста да подобрят положението си.
Козирозите ще се радват на професионални триумфи, а и ще се оправят с недоразуменията в персонален проект.
Раците ще са мощно стимулирани, само че и ще покажат и отрицателните си страни пред света.
Везните ще изпълнят фантазиите си и ще се забавляват доста, само че не трябва да разчитат единствено на шанса.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР