Новата година дойде с нова сърдечна тръпка за голямата дъщеря

...
Новата година дойде с нова сърдечна тръпка за голямата дъщеря
Коментари Харесай

Щерката на Стоичков не тъжи по бившия, заби милионер

 Новата година пристигна с нова сърдечна тръпка за огромната щерка на Христо Стоичков. Мика към този момент е преодоляла контузията от раздялата с бащата на детето си преди година и още веднъж е почнала да върви по срещи. Щастливецът, който е съумял да я заинтригува, е някогашен футболист от Аржентина.

Съвсем неотдавна Мика се похвали в обществените мрежи, че е прекарала прелестна вечер в компанията на аржентинец на име Кевин. Това била нейната " вечер за срещи ", само че чаровната брюнетка не се впуснала сляпо в случката, а решила да пази обичайно държание. Затова, вместо да излезе сама с новия си джентълмен, предпочела компанията на още една двойка – другарка на Стоичкова и различен аржентинец, който е непосредствен с Кевин. Явно четиримата постоянно излизат в тази настройка, тъй като от общите им фотоси проличава, че се познават добре и си изкарват прелестно, когато са дружно. Във въпросната " вечер за срещи " са купонясвали в един от най-скъпите и първокласни клубове в Маями, написа " Уикенд ".

Мъжът, с който е почнала да излиза Мика, управлява бизнес с недвижими парцели. Той е началник на една от компаниите за продажба на първокласни жилища в Маями. Завършил е университет в същия град, само че е роден в Буенос Айрес. Там е развил голямата си пристрастеност към футбола, който сега му е занимание, само че в предишното е бил негово главно занятие. Кевин е упражнявал обичания спорт в семейство Стоичкови и най-вероятно това е едно от нещата, с които е направил прелестно усещане на Мика, когато са се срещнали. До ден сегашен младият мъж върви по мачове и вика за националния отбол на Аржентина. Дори има екип на тима, с който обикаля стадионите. Освен това обича спорта, яхтите и плажовете на Маями, в което също доста си пасва с по-голямата сестра Стоичкова. Не е изключено двамата да приказват между тях на испански, който е роден за Кевин, а Мика също го приема като подобен, защото е израснала в Барселона.

Преди три години щерката на Камата роди дъщеричка от българския турчин Айкут, с който персонално татко ѝ я срещнал. Двамата се ожениха малко преди детето да пристигна на бял свят – майката към този момент бе в напреднала бременност. Въпреки напоителните пояснения в обич сред младите родители, единствено две години след раждането Мика и Айки се разделиха, както апропо се случи и с по-малката щерка на Стоичков – Христина, и нейния брачен партньор Лука Белич. Христина от много време седи надалеч от светския звук. За нея към момента не е ясно дали има нов мъж с живота си. Мика обаче очевидно не счита да прекарва дните си в ронене на сълзи по остарялата обич и е твърдо решена да търси мъжа на живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР