Новата годеница на новинаря Богомил Грозев – Мария Такова, е

...
Новата годеница на новинаря Богомил Грозев – Мария Такова, е
Коментари Харесай

На крилете на щастието! Пълен обрат в живота на Богомил Грозев

Новата избраница на новинаря Богомил Грозев – Мария Такова, е бременна, написа „ Галерия “. Докторката по хомеопатия е едвам в 3-4-ти месец и към този момент получи предложение за брак от бащата на първородното си дете.

 Богомил Грозев чака дете от новата си! (+Вижте как купонясват на Халкидики)

Водещият на утринната новинарска емисия по Нова ТВ и Такова се сгодиха напълно неотдавна и отпразнуваха щастливото събитие в Халкидики.

Богомил Грозев и Мария се познават от дълго време, само че си стават близки преди по-малко от 2 години, когато бракът на журналиста върви към своя край. В коридорите на Нова ТВ се шушука, че новинарят се развежда с някогашната си брачна половинка Кристина Радичева (дъщеря на огромния комедиант Антон Радичев) точно поради паралелната си връзка с Такова. Близки до Грозев обаче настояват, че бракът му от дълго време куцал и младата докторка по хомеопатия няма нищо общо с развода му.



За сметка на това пък, Богомил Грозев имал огромна виновност за приключването на дългата връзка на Мария с артиста и тв водещ Наско Михайлов.



Двамата имали много съществени връзки, а Наско даже възнамерявал предложение за брак, когато научил, че обичаната му е влюбена в негов сътрудник.

Михайлов още страдал по Мария и мъчно понесъл новината, че някогашната му чака дете. Екс брачната половинка на Богомил Грозев също не го приела с усмивка. Новинарят и Кристина имат наследник на име Теодор, а от предходния си брак Криси има и щерка, която Грозев постоянно приемал като свое дете.

Радичева се тормозила по какъв начин децата ще одобряват новината, че ще си имат братче или сестриче. Освен това щерката на Антон Радичев по никакъв начин не харесвала новата възлюбена на някогашния си. Смятала я за вятърничава и не била надалеч от истината, съгласно осведомени.
Мария Такова била по живота, обичала купоните и шумните заведения, за разлика от Грозев, който е домошар.

Откакто са дружно обаче, Богомол много се трансформирал. Двамата всеки уикенд куфеели по нощните заведения и даже годежът си отпразнували на щурия музикален фест Halkidiki Adventure в Гърция. „ Мимето много го отвори към нощния живот и купоните, само че това ще е до време. Той въпреки всичко е уталожен мъж, нека и тя се кротне около бременността “, цъкат с език приятели на Грозев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР