Новата екранната половинка на Виктор Николаев – Аделина Радева, е

...
Новата екранната половинка на Виктор Николаев – Аделина Радева, е
Коментари Харесай

Аделина Радева втрещи с визия - с яке и шал на 26 градуса жега

Новата екранната половинка на Виктор Николаев – Аделина Радева, е доста зиморничава , видя HotArena.

В последните няколко седмици температурите в София са трайно летни, само че тя още се кипри със зимни тоалети. Онзи ден папараци я снимаха с три ката облекла при 26 градуса!

Журналистката, която зае мястото на Ани Цолова в „ Здравей, България ” излезе от постройката на Нова тв облечена в шалвари, тениска и кожено яке. За похлупак на всичко тя беше омотала към шията си и пълен вълнен шал. 

В ръцете си водещата носеше дамска чанта и голям букет – евентуално подарък от загадъчен обожател. Русата си коса бе вързала на кок, а очите си криеше зад тъмни очила. Аделина походи 50 метра пешком, след което си хвана такси. На лидера заръча да я откара в кв. „ Гоце Делчев ”. 

От жълтото возило тв звездата слезе с навити крачоли. Явно в колата се е препотила и е трябвало да вземе ограничения за охлаждането си. Можем единствено да си представим физиономията на водача, когато е заголила прасците си…Стъпила на тротоара, Радева побърза да смъкне крачолите си и да се приведе в порядъчен тип. После с бодра крачка русокоската се насочи към най-близкия банкомат, от който изтегли прилична сума пари.

Следваща й цел беше заведение вид „ Каубойска среща ”. В непретенциозната механа я чакаше жена на възраст, която се оказа майка й. Двете дами се разцелуваха и се заеха да си избират ястия от менюто. В ресторантчето Аделина смъкна якето си, само че с цел да не настине, наметна върху тениската дебелия си вълнен шал. По време на престоя си в бистрото тя не спираше да пуши и изпълни два пепелника с фасове под укорителния взор на майка си. Очевидно стресът на работното място в Нова е сериозен, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР