Новата екранна двойка на bTV, която ще води предаването Тази

...
Новата екранна двойка на bTV, която ще води предаването Тази
Коментари Харесай

Златимир Йочев и Биляна Гавазова - новата двойка, която ще води сутрешния блок на bTV

Новата екранна двойка на bTV, която ще води предаването " Тази заран ", е Златимир Йочев и Биляна Гавазова, оповестиха публично през днешния ден от малкия екран.

Двамата опитни водещи ще продължат задачата на утринния блок да дава на феновете висококачествена ТВ публицистика - вести в действително време с живи включвания от страната, горещи политически диалози, следствия и най-значимите потребителски тематики, подчертаха от медията.

 Разбра се кой сменя Антон Хекимян в утринния блок на bTV Виж още

Досегашният водещ Антон Хекимян, който размени Венелин Петков на поста шеф на " Новини, настоящите излъчвания и спорт ", слиза от ефир от 1 март, и ще бъде сменен от двама души, каквато беше практиката и преди години.

За Йочев към този момент се разбра, че се влива в екипа на малкия екран. Повече от три години той е водещ на утринния блок на националната Bulgaria ON AIR, а пътят му в телевизионната публицистика стартира още през 2007 година в Българска национална телевизия. Оттогава до през днешния ден Златимир е придобил богат опит във всички сфери на публицистиката и новинарството - като кореспондент, създател, редактор и водещ на излъчвания и излъчвания, се акцентира в формалното известие.

Любопитен факт е, че единствено преди два месеца в bTV се реалокира и брачната половинка му - Марина Цекова, която преди този момент водеше вести по Нова тeлевизия.

Гавазова и до момента е част от предаването и едно от разпознаваемите му лица. Тя ще продължи да прави и рубриката си “Чети етикета ", която в последните години се утвърди като непокътнатото място за потребителски тематики в телевизионния ефир, като постоянно става мотив за необятни публични диспути, незабавната реакция на държавните институции, инспекции и даже оферти за промени в законодателството.

Решението за измененията е взето от Антон Хекимян.

" Биляна и Златимир са сътрудници с потвърден журналистически опит в малкия екран и нямам подозрение, че ще продължат сполучливо задачата на " Тази заран " да показват първи на феновете най-важните тематики от деня и извънредните събеседници, топ специалистите и престижите по общественозначимите тематики. Пожелавам им триумф и не преставам да работя дружно с тях и екипа на предаването, с цел да задаваме стандарта за сполучлив утринен блок в България, " разяснява той.

Освен новия формат с двама водещи, екипът на " Тази заран " ще вкара още нови детайли, които феновете ще видят от 1-ви март, дадоха обещание от малкия екран.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР