Новата дясноцентристка формация Продължаваме промяната“ се държи по същия начин,

...
Новата дясноцентристка формация Продължаваме промяната“ се държи по същия начин,
Коментари Харесай

Социолог: Много бързо ще бъдат наритани ПП

Новата дясноцентристка групировка " Продължаваме промяната “ се държи по същия метод, както се държи Корнелия Нинова – тя маха във всички направления и на всички места си основава врагове. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " социологът Кольо Колев.

" При това състояние, дълбокото ми разбиране е, че те доста бързо ще бъдат наритани. Те си основават непрестанно и на всички места врагове, обществото като цяло също не ги приема, в следствие от което съгласно мен доста бързо това упражнение ще падне ", счита социологът.

Според него без подозрение ГЕРБ и Бойко Борисов ще имат своите провали, само че евентуално провалите върху Политическа партия ще бъдат по-големи: " Без подозрения и ГЕРБ ще понесат част от тези удари, заради простата причина, че те се съгласиха на някаква неестествено форма на коалиция, при която представяте ли си, първата партия се отхвърля да сформира държавно управление и жироса цялата власт на втората партия – нещо, което е безусловно немислимо в никакви демократични правила. И И деята, че ще бъдат заменени всички фрагменти на ГЕРБ и на президента, може да си визиите защо става дума вътре в сърцата и душите на редовите гласоподаватели на ГЕРБ ", сподели още Кольо Колев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР