Новата четворна управляваща коалиция замаскира своята немощ да решава проблемите

...
Новата четворна управляваща коалиция замаскира своята немощ да решава проблемите
Коментари Харесай

ГЕРБ съзря управленческа импотентност, правили се само анализи без резултат

Новата четворна ръководеща коалиция замаскира своята отпадналост да взема решение проблемите на страната с несконачаеми разбори и изкуствени кавги.

Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание някогашният транспортен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Росен Желязков .
 И прогнозата за времето стана политическа бухалка
И прогнозата за времето стана политическа бухалка

Народното събрание в спор къде е мястото на НИМХ

" Днес за следващ път в пленарна зала се разигра стихия в чаша вода - по какъв начин нерешените проблеми да се замаскират с измислени и претоплени исторически кавги или псевдо кавги ", изострен бе той. И означи - новата власт показвала управническа отпадналост и боравила с " нескончаеми разбори " без действителни резултати.

Обществото в същото време обаче очаквало действителни решения, само че вместо такива се разигравали " политически боричкания и драми ".
 Румен Радев настоя за решение за нуклеарното бъдеще на страната
Румен Радев настоя за решение за нуклеарното бъдеще на страната

Десетилетие напред би трябвало да имаме вложения към базови мощности.

" Управлението реферира към раздробяването на детайлите на всеки един разбор, а в същото време се занимава с аналите на бившето ръководство, т.е. от анализатори те стават аналисти , а би трябвало да се занимават с нещо по-важно - синтез, да сплотяват детайлите и да дават решения ", подигравателен бе представителят на ексуправляващите.

И предвижда - занимаването с " измислени кавги " щяло да докара до неодобрение и съмнение към законодателната и изпълнителната власт. И търсене на нови други възможности, въпреки че ГЕРБ не желаели нови избори. " Ние желаеме това болшинство да е устойчиво, с цел да взема решение проблемите ", изрази благосклонност Росен Желязков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР