Новата благотворителна кампания Усмихни сърце в памет на незабравимия Георги

...
Новата благотворителна кампания Усмихни сърце в памет на незабравимия Георги
Коментари Харесай

Кръводарителска акция в памет на Георги Арнаудов организират...

Новата благотворителна акция " Усмихни сърце " в памет на незабравимия Георги Арнаудов ще стартира на 10 октомври, оповестяват близки на умрялото едвам 18-годишно момче, които провеждат акцията. Тя още веднъж ще бъде взаимна самодейност сред приятелите на Георги и Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик. Всеки, който желае да направи едно положително дело и да помогне на някой, който се нуждае от кръвопреливане, може да го направи, включвайки се в акцията.

На 10 октомври е неговият рожден ден. На този ден няма по какъв начин към този момент да бъдем с него, само че той още веднъж може да ни сплоти за една добра идея - допълват основателите.

Ето какво гласи цялото известие за акцията:

Той живееше по този начин, че докосваше хората и ги караше да се усмихват. Общуваше елементарно с дребни и огромни и не беше мъчно да основава другарства. Не показваше своята болежка. Георги Арнаудов беше мощен и борбен и имаше най-усмихнатото сърце. Затова и продължава доста да липсва на всички, които го познаваха. На 10 октомври е неговият рожден ден. На този ден няма по какъв начин към този момент да бъдем с него, само че той още веднъж може да ни сплоти за една добра идея.
На 10.10. 2022 година започва новата благотворителна кръводарителска акция „ Усмихни сърце “, която за следващ път ще бъде взаимна самодейност сред приятелите на Георги и Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик. Всеки, който желае да направи едно положително дело и да помогне на някой, който се нуждае от кръвопреливане, може да го направи, включвайки се в акцията.
Поставяме началото на 10 октомври, само че този път акцията няма да бъде единствено един ден, а ще продължи до края на месеца, с цел да може повече хора да имат опция да бъдат добротворци, които ще ухилен нечие нуждаещо се сърце.
Желаещите да дарят кръв могат да го създадат всеки ден от понеделник до петък от 7.30 до 12.30ч. в Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик. Всеки непринуден кръводарител, който се включи в акцията “Усмихни сърце “, ще получи антистрес топка във формата на сърце.
Ползите от кръводаряването са доста, както за индивида, на който ще бъде прелята кръв, по този начин и за нас самите. Редовното кръводаряване усъвършенства здравните ни индикатори.
Някой се потребност от кръв на всеки две секунди.
Около 1 на 7 души влезнали в болница се нуждаят от кръв.
Кръводаряването лишава към час от нашето време, само че може да избави най-малко един живот!
Дарете кръв и почувствайте какъв брой е хубаво да направиш непредвидена доброта за някой различен. Има толкоз доста хора, които ежедневно се нуждаят от кръвопреливане. Точно нашите капчици кръв може да оказват помощ на някой, с цел да живее. Нека не се колебаем, а да усмихнем повече сърца. Сигурни сме, че Георги ще ни гледа от някъде и ще се радва.
Дарената кръв е скъпа, по този начин както човешкият живот и другарството!
„ Ако ти се усмихнеш, ще се усмихна и аз. Не е значимо дали ти ще видиш усмивката ми или аз ще видя твоята. Дори не е значимо какво ще забележим. По-важно е какво ще почувстваме! “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР