Новата баскетболна школа в Разграз - "Вълци", стартира дейност днес

...
Новата баскетболна школа в Разграз - "Вълци", стартира дейност днес
Коментари Харесай

Баскетболен празник в Разград - школата за деца Вълци стартира дейност с над 70 деца

Новата баскетболна школа в Разграз - "Вълци ", започва активност през днешния ден с открити тренировки за деца в разнообразни възрасти. На площадката в ОУ "Васил Левски " от сутринта упражняваха деца под вещото управление на млади треньори и педагози, които бяха подготвили изненади и награди за всички.

В същинско развлечение за дребни и огромни се трансформира баскетболният празник. Над 70 деца играха баскетбол дружно със свои връстници. "Интересът на децата е ентусиазъм за нас ", обявиха юрист Марин Кинов и треньорът Пенко Велчев, създатели на школата, и прибавиха: "Школата "Вълци " стартира работа със поръчка да върне традицията измежду младежите и баскетболът още веднъж да е измежду водещите спортове в града. "

Всички са поканени да се включат в школите на "Вълци ", които от началото на образователната година ще работят с деца от главните учебни заведения в града. Целта е да се реализира повсеместност и всички, без значение от възрастта, да имат опция да вземат участие в надпревари през цялата година.

На формалното разкриване участва кметът на Разград - доктор Валентин Василев, който направи персонално подаяние към школата. Главният секретар на Общинска администрация Михаил Тодоров пожела триумф и подари баскетболни топки от името на регионалния шеф. На място участваха и членове на УС на Дарителски фонд за Разград, които обявиха своята дълготрайна поддръжка за школата "Вълци " - в границите на идващите 3 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР