Новата 2024 наднича зад ъгъла, а старата година свърша своя

...
Новата 2024 наднича зад ъгъла, а старата година свърша своя
Коментари Харесай

Какво искат младите хора от Gen Z да се промени в света и у нас през новата 2024 година?

Новата 2024 наднича зад ъгъла, а остарялата година свърша своя път. Това е интервалът, в който хората си вършат самоанализ и си слагат цели или лист с цели, които да изпълнят през новата календарна година.

Новото начало постоянно може да е добър знак, с цел да стартираме на чисто. Какво обаче си пожелават младите от поколението Gen Z? Това се опита да откри анкета на Vbox7.

„ В международен проект желая да се свърши войната, да стане всичко по-хубаво и всички хора да живеят в един по-добър и кротичък свят “, декларира една от респондентките.

Друг представител на поколението Gen Z дава и съответен образец по какъв начин да си оказваме помощ: „ Хората да си оказват помощ малко повече и да не срамят да си оказват помощ на публични места. Тук, апропо, доста постоянно може да видите хора, които обикалят. Не считам, че на някой от нас ни пречи да помогнем, вместо да ги подминаваме “, приканва младежът.

Не е загадка, че поколението Gen Z е много самодейно – различен отговор от анкетата е ориентирано с доста съответно искане: обособяване на доста повече бюджет за сферата на културата. Някои пък се концентрират по-скоро върху личностната и личната смяна, в сравнение с в обществото – да влязат в по-добра форма, да станат по-умни и по-добри. Друг пък си пожелава „ да има някой съответен, който да ни ръководи “.

Това демонстрира, че представителите на поколението Gen Z показват обществена сензитивност и емпатия, само че и не са аполитични, каквито стандарти се появяват поради ниската изборна интензивност. Младите хора към този момент гледат с вяра споровете в света, какъвто има в Украйна и сред Израел и „ Хамас “, през новата година към този момент да отминат и да настъпи още веднъж мир.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР