Новата 2022 линия безжични слушалки от LG Electronics (LG) –

...
Новата 2022 линия безжични слушалки от LG Electronics (LG) –
Коментари Харесай

Новите безжични слушалки LG TONE FREE предоставят подобрено качество на звука и функции, подходящи за динамичен начин на живот

Новата 2022 линия безжични слушалки от LG Electronics (LG) – TONE Free™ true wireless earbuds дават оптималното звуково преживяване с усъвършенствани технологии, усъвършенстван дизайн за съвършено нагласяване и голям брой нови, новаторски функционалности. Демонстрирайки нестихващия блян на LG към нововъведения, насочени към потребителя, новите слушалки TONE Free са съвършения сътрудник за днешния динамичен метод на живот.

Тазгодишния флагмански модел (T90) TONE Free earbuds дава обещание впечатляващ тон, с помощта на няколко усъвършенствания, в това число нова вътрешна конструкция с по-големи драйвери, което спомага за генерирането на по-дълбок и удовлетворяващ бас. Използването на графен, първокачествен материал, който понижава вибрациите и усилва качеството на аудиото, разрешава на T90 да създават извънредно динамичен, само че уравновесен и явен тон. Истински подарък за ушите по освен един метод, слушалките LG T90 интегрират опциите за възстановяване на продуктивността на Meridian Headphone Spatial Processing (HSP), профилирана технология от дългогодишния сътрудник на LG в даването на първокласен тон, Meridian Audio. С HSP във вътрешността им, слушалките обезпечават цялостна, по-естествена звукова сцена с чист бистър облик – карайки всеки да се почувства като че ли слуша музика от същинска стерео звукова система. Нещо повече, технологията Perfect Balance от Meridian разрешава на T90 слушалките да реализират консистентен тонален баланс без значение от силата на звука.

Освен това, LG T90 TONE Free Dolby Atmos earbuds са първите безжични слушалки в света, които поддържат Dolby Head Tracking™ във всяко наличие или устройство. Dolby Head Tracking прекалибрира звука, до момента в който потребителите движат главата си, с цел да направи преживяването им по-естествено, тъй че да се усещат като че ли са в центъра на сцената и да изпитат напълно ново равнище на звуково завземане при слушане на музика, гледане на филми и обичаните стриминг услуги или играене на видео игри. Dolby Head Tracking дружно със наличието на Dolby Atmos в допълнение издигат потребителското преживяване, предоставяйки необикновен подробност, дълбочина и изясненост на звука. T90s са първите безжични слушалки, които съдържат аудио виртуализатор, планиран от Dolby особено за този тип слушалки – новаторско решение, което уголемява пространственото измерение за стерео развлечение.

В допълнение, T90s идват със Snapdragon Sound™ Technology Suite1, което значи, че потребителите могат да изживеят равнище на качеството на звука, каквото преди е било допустимо единствено за слушалки с кабел. Заедно с 24-bit/96kHz с висока разграничителна дарба, LG Snapdragon Sound earbuds дават постоянна съгласуваност, кристално чисто качество на гласа и ниска инертност, което ги прави перфекти освен за слушане на аудио, само че и за диалози и игри.

Това не е всичко. Луксозните безжични слушалки на компанията оферират усъвършенстван Active Noise Cancellation (ANC) с Double Step ANC Algorithm и Real Time ANC Optimizer. Double Step ANC Algorithm употребява нов филтър с по-висока периодичност на дискредизация, с цел да отстрани дейно външните шумове, както и модернизиран логаритъм за разкриване и елиминиране на неприятни и разсейващи шумове. В същото време, Real Time ANC Optimizer автоматизирано настройва ANC продуктивността, като проучва действителната позиция на слушалките в ухото на потребителя посредством вътрешен микорофон.

Най-новият TONE Free от LG обезпечава комфорт, до момента в който покачва продуктивността за усъвършенстван тон и усъвършенства елиминацията на шума. Създадени в колаборация с южнокорейската софтуерна лаборатория POSTECH Ergonomic Design Technology Lab, удобния дизайн на слушалките се отличава с ергономична точност и усъвършенствана форма, която се усеща доста по-добре вътре в ухото. Нещо повече, новите модели са както по-малки, по този начин и по-леки от техните прародители, което значи, че потребителите могат да употребяват TONE Free за по-продължително време с по-малко разпръскване. Функцията Performance Fit в TONE Free подсигурява вярното им позициониране в ушите, предоставяйки оптимално звуково преживяване.

Новите TONE Free модели от LG идват и с UVnano зарядна кутия, която употребява ултравиолетова светлина, с цел да резервира слушалките хигиенично чисти. Нова за 2022 година, UVnano технологията на LG дава по-широко покритие, стерилизирайки всяка част от гела за уши. В допълнение, T90 употребяват медицински клас, хипоалергенни гелове за уши, които понижават риска от кожни раздразнения в ушния канал. Изключително улеснение за потребителя е и друго основно преимущество на TONE Free earbuds, които в този момент могат да се похвалят с изключителна съгласуваност и по-широка съгласуемост. Функцията Plug & Wireless разрешава на зарядната кутия да работи по едно и също време и като Bluetooth предавател, усъвършенстван с потребна, нова функционалност за гласови чат2, идеална за конферентни диалози или диалози с другари повреме на игра. С включването на USB-C към AUX кабел, потребителят може да включи кутията в радио, бягаща пътека, система за развлечение и необятен набор от други артикули, с цел да се наслаждения на свободата от безжичните слушалки и първокласно качество на звука.

С общителното подпомагане на Voice Pickup модул, примиум модела T90 даже дава усъвършенствано преживяване при гласовите повиквания. Voice Pickup Unit открива и минимизира шума от околната среда, когато потребителят приказва, улеснявайки индивидът от отсрещната страна по този начин, че да чуе всичко безпроблемно. Новите TONE Free модели дават обещание до 9 часа приложимост със единствено едно зареждане, а кутията може да обезпечи още 20 до 29 часа.3 А с новата функционалност за бързо зареждане, слушалките ще бъдат изцяло заредени след почти 1 час в своята UVnano зарядна кутия.

2022 бележи и лансирането на новата гама TONE Free fit на LG (модели TF7 и TF8), проектирани за деен метод на живот, предоставяйки несъмнено и комфортно нагласяване за дейните моменти – от тичане и планинско колоезденеto до енергични тренировки във фитнеса. И двата модела инкорпорират технологията SwivelGrip, която оказва помощ на слушалките да останат устойчиво и комфортно на място, даже при най-интензивните тренировки, като в това време оферират олекотен дизайн, който спомага за по-добрата циркулация на въздуха.

Последно, TONE Free fit моделите обезпечават солидна ANC продуктивност, явен тримерен тон с Meridian HSP технология и преимущества за възстановяване на хигиената на медицинския клас, хипоалергенен гел за уши и UVnano зарядната кутия от LG. С рейтинг IP67, TF7 и TF8 моделите са устойчиви на дъжд, пръски, пот и прахуляк, с цел да бъдат тренировките или работата лесни и без терзания.4

TONE Free fit моделите имат живот на батерията от 10 часа (общо до 30 часа със зарядната кутия). За повече удовлетворяващи тренировки във фитнеса, TF8 слушалките могат да се свържат към по-стари екрани на бягаща пътека, без Bluetooth, употребявайки новаторското решение на LG – Plug & Wireless.

Новите за 2022 година модели от LG TONE Free true wireless earbuds ще бъдат налични на множеството пазари по света от края на август.

Разгледайте всички решения на LG за висококачествено предаване на музиката и оптимален комфорт в всекидневието:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР