Нова Обсада от травестити - за това говорят хора от центъра

...
Нова
Обсада от травестити - за това говорят хора от центъра
Коментари Харесай

Общински съветник с нощни дежурства заради травестити

Нова Обсада от травестити - за това приказват хора от центъра на София, като описват и за физически похищения. Общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов стартира акция. По неговите думи травестити тормозят жителите на региона на бул. " Христо Ботев " и площад " Македония " в столицата. Николов дава наряди в региона, с цел да снима нарушителите, предава Нова.

Това не е първата му акция. През лятото той разгласи война на хамалите и на жриците на платената обич, като стартира подписка против тях.

" Следя този проблем от юни. Гражданите подадоха сигнал. Повдигнах въпроса в Комисията по публичен ред и сигурност. Представителите на Столична дирекция на вътрешните работи ми споделиха, че няма проституиращи лица от месеци, което не е правилно. Така с жителите стартирахме една подписка през август. Събрахме 1031 подписа ", съобщи Николов.

Той взема решение да стартира с нощните наряди поради бездействието на институциите. По неговите думи Столична дирекция на вътрешните работи е изцяло наясно, че съществува подобен проблем. От фотосите му се вижда по какъв начин полицейски коли са спрели в региона, а чиновниците си приказват с проституиращите.

" След 5-минутен диалог патрулката си потегли, а въпросните лице продължаваха да тормозят хората ", разяснява Николов.

Жителите на околните до Министерството на земеделието здания настояват, че мъжете, обикалящи квартала, нарушават публичния ред. Те минават по дребните улици и крещят. Проблемът се следи с години, само че без смяна. Живущите в региона са подали редица сигнали, само че към този момент са се отказали от това, тъй като считат, че няма резултат.  По думите им е имало случаи и на физическа разпра. Те декларират, че Столична дирекция на вътрешните работи са изцяло осведомени, само че не подхващат д
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР