Новакът в Суперлигата Хебър (Пазарджик) стартира участието си в елита

...
Новакът в Суперлигата Хебър (Пазарджик) стартира участието си в елита
Коментари Харесай

Минчо Минчев: Ще гоним победа срещу Нефтохимик

Новакът в Суперлигата Хебър (Пазарджик) започва присъединяване си в елита със страхотна победа, надигравайки Миньор (Перник) с 3:0 гейма в среща от първи кръг на шампионата. Най-резултатен бе диагоналът Минчо Минчев , който заби 19 точки. Ето какво показа той пред BGvolleyball.com след дуела:
" Взехме чиста победа за начало на шампионата. Играхме на положително равнище, само че има още какво да почистваме в играта си. Не може да става дума за подценяване в третия гейм, за отмалялост - също. След мача можеш да си изтощен, колкото искаш, по време на мача би трябвало да играеш до последния съдийски сигнал. Направихме неточности и Миньор се възползваха, с цел да поведат в резултата. Радващото, е че успяхме да се съберем и се преборихме за гейма. "

" Нефтохимик са доста класен тим. Треньорският щаб ще направи нужния разбор на противниковата игра и започваме да се готвим за мача. Надявам се публиката да ни поддържа, както го е правила до момента. Всеки желае успеха, а какво ще се случи - сами ще видите на мача ", приключи Минчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР