Новакът в Северозападната трета лига „Левски“ /Лом/ изпусна да нанесе

...
Новакът в Северозападната трета лига „Левски“ /Лом/ изпусна да нанесе
Коментари Харесай

Левски /Лом/ изтърва да бие Ботев-2 насред Враца /снимки/

Новакът в Северозападната трета лига „ Левски “ /Лом/ изпусна да нанесе първа загуба в акцията на водача „ Ботев “-2 посред Враца. Дербито от 5-ия кръг приключи без победител – 1:1, като за това могат да съжаляват гостите, които изтърваха най-малко 5 чисти положения за гол.
Рангел Абушев откри резултата за гостите в 45-та мин., когато от упор прониза блестящия вратар на домакините Юлиян Левашки. Преди това юношата на столичния Левски Йордан Георгиев, Мариян Огнянов и Кристиян Григоров нямаха късмет да обтегнат мрежата на врачани.
Второто полувреме стартира с гол от съблекалните, само че за „ Ботев “-2 – вкара го Кирил Кръстев, който наказа единствената неточност в защитата на гостите. Изравнителното попадение стана факт в 47-та мин., а малко по-късно Любослав Младенов би край вратата на „ Левски “.
След 60-та мин. обаче гостите натиснаха крепко и заредиха офанзива след офанзива. В 66-та мин. Ради Георгиев фаулира откъсващия се Йордан Георгиев и реферът Георги Гинчев остави домакините с 10 души на терена. В последвалата заучена композиция ломчани не вкараха, тъй като Левашки парира удар от упор на Георгиев. Отново юношата на столичния „ Левски “ пропусна – този път в 75-та ми., когато с глава уцели лявата греда на врачани. До края ще се запомнят пропуските на Рангел Абушев и героичните старания на домакините да удържат равенството.
След последния съдийски сигнал гостите имаха искания към съдиите, само че се отхвърлиха да подадат контестация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР