Новакът в Първа лига Етър (Велико Търново) обяви назначението на

...
Новакът в Първа лига Етър (Велико Търново) обяви назначението на
Коментари Харесай

Красимир Балъков стана главен мениджър на "Етър"

Новакът в Първа лига " Етър " (Велико Търново) разгласи назначението на Красимир Балъков като новия основен управител на футболния клуб. Легендарният халф, който стартира кариерата си точно на стадион " Ивайло " и стана първенец на България с великотърновци, се завръща в родния си град.

Балъков ще бъде управител по британски модел, който ще води тима в мачовете от аварийна пейка. Той ще разчита на досегашния екип от треньори, в който ще влязат досегашния старши треньор Станислав Генчев и асистентите Калоян Чакъров и Илиян Киряков. Виолетовите се разделят с други досегашни треньори Иван Вутов, чийто ПРО лиценз беше употребен и Мирослав Иванов.

Зад назначението на Балъков стоят членовете на Управителния съвет на клуба проф. Георги Камарашев, Александър Нанков и Цанко Цветанов.

До момента бронзовият медалист от Съединени американски щати `94 беше част от " ЦСКА-София ", като разкри, че извършва ролята на основен скаут. Преди това Балъков беше треньор, а в България работеше в " Черноморец " (Бургас) и " Литекс ", за последно през сезон 2014-15.

" Реалисти сме, знаем какъв е бюджетът ни, по тази причина би трябвало да бъдем сплотени. Само с добра огранизация можем да реализираме задачите си. По тази причина се върнах в родния си клуб – да спасим " Етър " от изпадане, а в случай че стане освен това – добре пристигнало ", разяснява някогашният халф. Освен за спортно-техническата част, Балъков ще работи и по въпроса и за базите в съдействие с общината.

" Етър ", който се намира на 12-о място в Първа лига, стартира зимната си подготовка на 8 януари. Тимът ще се готви в Дряново и турския курорт Анталия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР