Новакът в Първа лига Етър привлече защитника Венелин Филипов, който

...
Новакът в Първа лига Етър привлече защитника Венелин Филипов, който
Коментари Харесай

Етър привлече защитник от Румъния

Новакът в Първа лига Етър притегли бранителя Венелин Филипов, който може да играе и като ляв, и като десен бек. 27-годишният футболист подписа контракт за година и половина с " виолетовите ", а идва като свободен сътрудник от румънския Волунтари.

Филипов е роден в Бургас, младеж на Нафтекс и е висок 177 см. Професионалната му кариера стартира в Черноморец (Поморие), а след това три сезона (от 2011 до 2014 г.) е в Черноморец (Бургас). Следващия сезон е титуляр в Локомотив (Пловдив), през 2015 година е част от Берое, а от 2016 година продължи кариерата си във Волунтари (Румъния). Общо за състезание има изиграни 182 мача с два гола.

През предишния сезон неговият Волунтари завоюва Купата на Румъния, за което Филипов имаше сериозен принос. След това взеха и Суперкупата на северната ни съседка след победа 1:0 над първенеца Виторул (Констанца). През януари той напусна румънския отбор, като медиите оповестиха за предложения към него както от български, по този начин и от задгранични клубове. От през днешния ден той към този момент е футболист на Етър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР