Новакът в Ла Лига Лас Палмас проявява интерес към централния

...
Новакът в Ла Лига Лас Палмас проявява интерес към централния
Коментари Харесай

Испанци отмъкват голмайстора на Ботев от Мъри Стоилов

Новакът в Ла Лига Лас Палмас демонстрира интерес към централния нападател на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан. Таранът осъществя 8 гола в 12 турнирни мача през есенния дял на Първа лига. В началото той бе изваден от състава от към този момент някогашния треньор Станислав Генчев, само че по-късно още веднъж получи доверие, което той изцяло оправда.

23-годишният французин има контракт с настоящия си клуб до лятото. Контрактът сред двете страни към момента не е продължен. Това значи, че от 1 януари той ще има право да договаря с всеки клуб, който го желае. А през лятото да премине в един от тях като свободен сътрудник.

В момента Лас Палмас заема 9-о място в испанския хайлайф. Отборът от Канарските острови има 25 точки в Ла Лига след изиграването на 17 кръга. В състава обаче липсва изявен стрелец. А резултатността на Лас Палмас е доста ниска. Отборът е вкарал едвам 15 гола, като е позволил също толкоз.

Както е известно, Станимир Стоилов също демонстрира интерес към голмайстора и желае да го има в редиците на турския Гьозтепе. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР