Новакът Крумовград - започна силно настоящия сезон, побеждавайки Лудогорец и

...
Новакът Крумовград - започна силно настоящия сезон, побеждавайки Лудогорец и
Коментари Харесай

Николай Киров поема отбор от елита

Новакът Крумовград - стартира мощно сегашния сезон, побеждавайки Лудогорец и ФК ЦСКА 1948, както и Ботев Пд на Колежа, само че в последно време отборът на Неманя Миланович изпадна в дупка. От последните 4 мача, точка бе взета единствено в един - против Левски, и при издънка през днешния ден против Хебър, може да се стигне до рокада.
 Хебър и Крумовград се нуждаят от точки
Хебър и Крумовград се нуждаят от точки

Мачът е от 15:00 часа

Фаворит на шефовете за нов ментор е Николай Киров. В момента Белия е без работа, като през предишния сезон управлява Берое. Той е някогашен треньор на Ботев Пд, където реализира най-сериозните си триумфи, само че работи много мощно и в Арда. Престоят му във ФК ЦСКА 1948 беше белязан от положителни и слаби мачове, до момента в който най-лоши бяха резултатите му отпред на Берое. Белия бе уволнен току преди баража за оставане в Първа лига, който старозагорци завоюваха мъчно против Спортист.

Мачът сред Хебър и Крумовград е доста значим, тъй като и двата отбора не се намират в най-хубавото си положение и постепенно, само че последователно потъват в класирането. Треньорът на пазарджиклии Любослав Пенев още веднъж няма да може да разчита на трима от своите играчи. Става дума за вратаря Матвей Игонен, крилото Октай Хамдиев, който е с дълготрайна контузия, както и Николай Николаев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР