Новак Джокович заяви, че се надява скоро да получи отговор

...
Новак Джокович заяви, че се надява скоро да получи отговор
Коментари Харесай

Джокович очаква да може да играе в САЩ

Новак Джокович съобщи, че се надява скоро да получи отговор дали ще може да играе в Съединени американски щати през март. Сърбинът не може да влезе в Съединени американски щати, тъй като не е имунизиран против ковид. Тази мярка. Турните в Индиън Уелс (6 – 13 март) и Маями (22 март – 2 април) обаче са преди този период.

Джокович не е играл откогато. По стратегия той би трябвало да се завърне в Дубай след седмица. „ Плановете ми след Дубай зависят от Съединени американски щати, очаквам отговор. Скоро ще знам. Всичко е в развой на осъществяване. Благодарен съм на шефовете на шампионатите в Индиан Уелс и Маями за поддръжката. Те биха желали да мога да играя в техните шампионати. Очаквам скоро да има позитивно решение, само че то не е в моите ръце “, съобщи сърбинът в Белград. Той приказва пред публицисти, откакто организира открита подготовка.

„ Миналата година пропуснах Индиън Уелс, Маями и US Open, тъй че няма да е за първи път, в случай че това се случи. Все отново се надявам да не стане още веднъж “, сподели още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР