Новак Джокович заяви, че се надява да сложи черешката върху

...
Новак Джокович заяви, че се надява да сложи черешката върху
Коментари Харесай

Джокович: Почти перфектна година

Новак Джокович съобщи, че се надява да постави черешката върху тортата на сполучливата за него 2023 година, като завоюва седма купа от финалния ATP шампионат. Двамата се изправят един против различен в неделя от 19 часа в Торино.

" Имах съвсем съвършена година. Да завърша тази година като №1 значи, че съм постигнал всички цели, подобрил доста върхове и писал история в спорта. Разбира се, че съм разчувствуван.

Остави ми още един мач. Да се надяваме, че мога да завърша годината с още една победа. Яник Синер беше най-хубавият състезател в шампионата до този миг. Спечели 4 от 4 мача и игра страховит тенис. Очевидно е и на вълната на поддръжката на италианската аудитория.

Той ще се бори за първия си трофей, аз - за седми. Бил съм в тази обстановка преди. Дано опитът ми помогне. Но не считам, че това ще е определящо, тъй като гой играе добре, публиката ще е на негова страна. Знам какво да чакам. Мисля, че съм имал сходни мачове с него в такава атмосфера и това ще ми помогне да се приготвя ", сподели Джокович.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР