Новак Джокович трябва да започне битката за 10-та титла от

...
Новак Джокович трябва да започне битката за 10-та титла от
Коментари Харесай

Мачът на Джокович в Мелбърн - последен на централния корт. Ще бъде ли свободен дотогава?


Новак Джокович би трябвало да стартира борбата за 10-та купа от Откритото състезание на Австралия на следващия ден (17 януари) към 11:30 ч... Ако е свободен и в страната.

Сръбският тенисист чака решение дали възражението му против анулираната виза ще бъде почетено от Федералния съд. Все още няма явен час по кое време съдиите ще се произнесат, само че се чака това да стане в околните часове.

Организаторите на първия за годината шампионат от Големия шлем изчакваха до последно преди да разгласяват програмата за първия ден, само че в последна сметка рискуваха и разпределиха Джокович да се изправи против своя съотечественик Миомир Кецманович в финален мач на централния корт. Тоест, той би трябвало да излезе за игра към 11:30 ч. по първичен проект.

Снимка: Reuters


Евентуалният мач ще бъде втори сред двамата сръбски тенисисти. Кецманович загуби финала на шампионата в Белград преди няколко месеца.

Ако бъде освободен от миграционните управляващи, Джокович ще се опита да завоюва 21-ва купа от Големия шлем точно в Мелбърн. В момента той, Рафаел Надал и Роджър Федерер имат по 20.

Снимка: Reuters


Матадора също играе на следващия ден (17 януари). Той ще се изправи против Маркос Хирон от Съединени американски щати не преди 5:00 ч. българско време.

В програмата за първия ден на Откритото състезание на Австралия липсват имената на българските представители - Виктория Томова и Григор Димитров. Те евентуално ще играят в ранните часове във вторник (18 януари).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР