Новак Джокович триумфира в последните четири издания на Уимбълдън и

...
Новак Джокович триумфира в последните четири издания на Уимбълдън и
Коментари Харесай

Ник Кирьос: Кой може да спре Джокович на Уимбълдън? Само аз!

Новак Джокович победи в последните четири издания на Уимбълдън и наподобява като сериозен любимец за спечелването на най-старата тенис конкуренция и през този сезон. Ник Кирьос, който бе надвит от сърбина през предходната година, изрази убеденост, че той самият е единственият, който би могъл да спре рекордьора по трофеи от Големия шлем към 24-ия му " мейджър " успех.

" Надявам се Новак да доближи 30 трофеи от Шлема, тъй като тогава няма да бъде срамно, че изгубих от него на Уимбълдън. Постигнатото от него на Ролан Гарос е необикновено. Знам какъв брой доста старания поставя и какъв брой доста значи това за него. Той не бе позволен да вземе присъединяване в няколко шампионата от Големия шлем и в случай че не се бе случило това, то по всяка възможност към този момент щеше да има 25-26 трофеи.

Знам, че сега е по-гладен от всеки път за триумфи. Хората считат, че равнището му скоро ще се намали поради възрастта, само че аз мисля, че това единствено ще го направи по-мотивиран. Искрено притискам палци да доближи до 28-30 Шлема. Ако не го спра аз на Уимбълдън, няма кой различен да го направи ", приключи канберецът.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР