Новак Джокович стартира сезона си на клей с участие на

...
Новак Джокович стартира сезона си на клей с участие на
Коментари Харесай

Джокович преди турнира в Белград: Нищо друго освен титлата няма да ме удовлетвори

Новак Джокович започва сезона си на клей с присъединяване на Мастърса в Монте Карло, където обаче позволи проваляне още в откриващия си дуел против бъдещия финалист Алехандро Давидович Фокина. Сега фокусът на международния №1 е извърнат към домашния му шампионат в Белград, който ще се организира през тази седмица на кортовете на Тенис център " Новак ". В неделния ден се състояха конференциите на всички топ играчи преди началото на конкуренцията, като се изключи тази на Ноле. Вчера обаче той излезе пред публицистите и разкри повода за това си деяние.

" Съжалявам за това. Проведох четири тренировки в един ден - два пъти във фитнеса и два пъти на корта, тъй че бях същински изтощен. Имам потребност от всички вероятни мачове, които мога да изиграя тук, с цел да се приготвя оптимално добре за Ролан Гарос. Не укривам, че Откритото състезание на Франция е огромната ми цел на клей, само че това по никакъв метод не трансформира отношението и настройката ми към шампионата в Белград. Нищо друго, с изключение на купата, няма да ме удовлетвори.

Относно проектите си за идните няколко седмици 20-кратният първенец от Шлема показа следното: " Възнамерявам да играя на конкуренциите в Мадрид и Рим, само че всичко зависи от метода, по който се усещам. Заедно с екипа ми ще създадем оценка на обстановката досега и тогава ще вземем окончателното решение по какъв начин ще наподобява графикът ми преди Ролан Гарос ".

on why he posponed his presser for today: I’m sorry about that. I had four practices - twice fitness, twice tennis - so I was really tired. I need all the matches I can get here in order to prepare even better for Roland Garros.
— Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР