Новак Джокович ще се ваксинира, след като бе депортиран от

...
Новак Джокович ще се ваксинира, след като бе депортиран от
Коментари Харесай

Джокович е готов да се ваксинира след сагата в Австралия и рекорда на Надал

Новак Джокович ще се имунизира, откакто бе депортиран от Австралия и не взе участие на Australian Open.

Даниел Мукш, създател на една от биографиите на Ноле, сподели пред австрийската преса, че сърбинът е подготвен да се имунизира, което ще му обезпечи присъединяване във всички тенис шампионати.

„ От това, което чух от околните му, мисля, че ще бъде имунизиран. Може би австралийският край също е съдействал за решението. Може би 21-те трофея на Надал от Големия шлем го подтикнаха да го направи ", съобщи Мукш, представен от Mundo Deportivo.

Докато е в Сърбия, Новак би трябвало да бъде имунизиран, в случай че желае да участва на Ролан Гарос. Френското министерство на спорта разгласи, че задграничните тенисисти ще могат да вземат участие в спортни надпревари единствено в случай че са имунизирани против Covid.

Франция разгласи строги правила за спортисти, които желаят да се състезават в страната. В допълнение към Ролан Гарос, правилото за наложителна имунизация ще се ползва и за останалите значими събития, провеждани във Франция: Големия шлем по джудо в Париж, от 5 до 6 февруари, шампионата по ръгби на шестте народи, както и за мачовете от Шампионска лига.

Така, с цел да вземат участие в шампионата от Големия шлем в Париж, всички тенисисти ще би трябвало да показват доказателство за имунизация. Следователно Новак Джокович няма да може да се възползва от изключение и ще би трябвало да обмисли разновидността за имунизация против Covid.

Източник „ Труд “
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР