Новак Джокович се възстановява от значително нараняване на лакътя си

...
Новак Джокович се възстановява от значително нараняване на лакътя си
Коментари Харесай

Джокович ще спечели от по-дълга почивка, казва новият му физиотерапевт

Новак Джокович се възвръща от " доста " пострадване на лакътя си и продължава по проект с подготовката за завръщане в международния тур, изясни новият физиотерапевт на носителя на 12 трофея от Големия шлем Улисес Бадио.

Продължителният спад във формата, който имаше Джокович през сезона, поради проблемите с лакътя, принудииха сърбина да постави завършек на сезона си по-рано. Последният мач, който той игра беше на четвъртфиналите на " Уимбълдън " против Томаш Бердих през юли.

Джокович на няколко пъти през последните години промени щаба си, като ангажира Андре Агаси за старши треньор, а в този момент добави аржентинеца Бадио като физиотерапевт. Освен него сърбина работи още с фитнес треньора Марко Паники.

" Контузията на Новак беше сериозна, а пострадването на лакътя доста, само че всичко е под надзор. Това, че той реши да си вземе отмора оказва помощ доста ", изясни Бадио пред аржентинското издание La Nacion.

Бадио, който е кинезитерапевт и е специализирал по китайска терапия и акупунктура изясни, че е признателен на Джокович, поради шанса да работи с него и Агаси.

" Новак може единствено да завоюва от по-дълга отмора, тъй като има потребност от цялостно възобновяване. Това разрешава на нас да работим по-добре по връщането му в топ форма. Видяхме, че преди този момент Федерер и Надал завоюваха от сходни паузи ", добави аржентинецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР