Новак Джокович разказа за завръщането в неговия щаб на дългогодишния

...
Новак Джокович разказа за завръщането в неговия щаб на дългогодишния
Коментари Харесай

Джокович за духовния си гуру: Той не ръководи секта, пишат се само лъжи

Новак Джокович описа за завръщането в неговия щаб на дългогодишния му треньор Мариан Вайда. Той също по този начин разяснява и въздействието на Пепе Имас - духовният гуру, с който той опита да си сътрудничи за известно време.

Сърбинът съобщи, че Вайда в никакъв случай не е приказвал неприятни неща зад тила на Имас, само че пресата е показала нещата погрешно.

" След въпросното изявление, което същински ме учуди, ние говорихме с Мариан и той изясни, че в никакъв случай не е приказвал за нашите диалози с Пепе или моята диета. Журналистът не ги е показал правилно. Не е очевидно, че Мариан и Гебхард Грич са желали да трансформирам диетата си. Тя е същата от три години. Основно растителни храни, риба и яйца.

Когато изгубих първото си място, всички започнаха да приказват за Пепе - като че ли моите неточности бяха негови. Нямам думи и за писанията, че жена ми не ми е разрешавала да хапвам месо. И всичко от този жанр. Не желая да обвинявам никого. На 31 години нося отговорност за дейностите си и никой не може да ми повлияе и промени дотолкоз живота ми. Мисля, че съм мощен темперамент, с цел да взимам самичък решенията си. Хората към мен, в това число Мариан, ме поддържат. Всеки си има лично мнение. Писанията за Пепе не бяха просто в сръбски, само че и в испански и медии по целия свят. Това трансформира живота му в пъкъл, " разкри Джокович.

Tennis.bg
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР