Новак Джокович пропусна първия турнир от Големия шлем за сезона

...
Новак Джокович пропусна първия турнир от Големия шлем за сезона
Коментари Харесай

Драмата се повтаря: Ще играе ли Джокович в Индиън Уелс?


Новак Джокович пропусна първия шампионат от Големия шлем за сезона заради липса на ваксина, а в този момент го грози същата орис и на първата Мастърс конкуренция за 2022.

Урокът наподобява не е теоретичен и още веднъж ще се чака до последните минути, с цел да се разбере ориста на носителя на 20 „мейджър“ трофеи.

Също като в Австралия, и тук Ноле бе част от жребия . Сърбинът не е отдръпнал поръчката си, а уредниците нямат пълномощията да го изключат авансово от конкуренцията освен това състояние.

В същото време съгласно разпоредбите в Калифорния на шампионата ще могат да вземат участие само състезатели, които са изцяло имунизирани против Covid-19.

„Новак Джокович остава измежду деклариралите присъединяване и заради това е подложен в жребия. Поддържаме връзка с екипа му,“ написаха от BNP Paribas Open в обществените мрежи. „Все още не е ясно дали той ще взе участие, получавайки единодушието на Центъра за заболявания и предварителна защита (CDC) да влезе в страната.“

Любопитното е, че все пак публично мнение, макет на Джокович участва на специфичната стена на шампионата, където с надпис „Липсвате ни“ са посочени водещите тенисисти, които ще пропуснат конкуренцията.

Бианка Андрееску бе добавена в допълнение, само че съществуването на облика на Ноле не се промени. Сред останалите тенисисти там са още Федерер, Дел Потро и Барти.

Към момента наподобява по-вероятно сърбинът да не излезе на кортовете в „рая на тениса“. Междувременно Жоао Соуса, който щеше да заеме мястото на Новак в главната скица, избави два мачбола оцеля в тричасова борба с Пърсел (5-7 7-6(5) 7-6(4)) в квалификациите и е на една победа от това да заслужи мястото си през пресявките.

„Ще предоставим нова информация, когато научим повече,“ написаха още уредниците.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР