Новак Джокович преодоля проблем с дясната китка и стигна до

...
Новак Джокович преодоля проблем с дясната китка и стигна до
Коментари Харесай

Джокович се мъчи с травма в китката

Новак Джокович преодоля проблем с дясната китка и стигна до успеха против  Иржи Лехечка с 6:1, 6:7 (3), 6:1 в мач от шампионата по тенис за смесени тимове United Cup.

С триумфа Джокович изравни резултата на 1:1 от конфликта сред Сърбия и Чехия. 

Световният номер 1 срещна компликации във втория сет, който загуби след тайбрек, като след края на тази част взе медицински таймаут, с цел да получи лекарска помощ поради болежка в китката.

Проблемът не оказа въздействие върху представянето на сърбина в решителния трети сет и той още веднъж откри ритъма си, давайки единствено гейм на противника.

С това резултатът бе подравнен на 1:1, сле като преди този момент на сингъл при дамите Маркета Вондроушова победи Олга Данилович с 6:1, 3:6, 6:3.

След мача Джокович сподели, че има оток на китката.

" Това не е за първи, нито за финален път. Случват се такива неща. Просто би трябвало да го приема. Ще забележим какво ще се случи ", сподели Джокович.

Заради контузията Джокович няма да вземе присъединяване в решителния мач на двойки с Олга Данилович и ще бъде сменен от Хамад Меджедович.

В мач от група Б на шампионата Гърция загуби от Чили след проваляне в мача на двойки на Мария Сакари и Стефанос Циципас от Даниела Сегел и Томас Бариос Вера ссъ 7:6(5), 3:6, 6:10.

Преди това Сакари победи Сегел с 6:0, 6:1, а чилиецът Николас Джари победи Стефанос Сакеларидис с 6:3, 3:6, 7:5.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР