Новак Джокович пее, за да загърби разочарованието от загубения финал

...
Новак Джокович пее, за да загърби разочарованието от загубения финал
Коментари Харесай

След разочарованието в Ню Йорк: Джокович разтоварва със... сватба

Новак Джокович пее, с цел да загърби разочарованието от изгубения край в Ню Йорк. Пее на женитба!

След като преди седмица сръбският тенисист позволи проваляне от Даниил Медведев в решителния мач от Откритото състезание на Съединени американски щати и не съумя да завоюва календарен Голям шлем, Ноле се отдаде на отмора. А първата му изява, която беше оповестена в обществените мрежи, беше от сватбата на международния първенец по джудо - Неманя Майдов.

Джокович е очевидно в положително въодушевление. Дори, дружно с младоженците, запя " Пукни зоро " - обичайната сръбска ария.

Емоција.
— СНСД (@SNSDDodik)

След това пък сподели вокални умения дружно с някогашния президент на Република Сръбска (територията, на която живеят най-вече сърби в Босна и Херцеговира) - Милорад Додик.



Сватбата беше в родината на Майдов Босна и Херцеговина, в град Високо.

Преди това тенисистът посети една от атракциите в страната - Пирамидите на слънцето. Очаквано той беше в компанията на своята брачна половинка Йелена.

Джокович ще приключи годината като номер 1 в международната класация. Той зае лидерската позиция на 20 януари 2020 година, а през сегашния сезон завоюва купите от Откритото състезание на Австралия, " Уимбълдън " и " Ролан Гарос ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР