Новак Джокович няма голяма подкрепа от феновете, каквато получават неговите

...
Новак Джокович няма голяма подкрепа от феновете, каквато получават неговите
Коментари Харесай

Медведев: Хейтърите ще оценят Джокович, когато се откаже от тениса

Новак Джокович няма огромна поддръжка от почитателите, каквато получават неговите огромни противници Роджър Федерер и Рафа Надал, само че даже най-големите "хейтъри " на сърбина ще оценят неговите големи достижения, когато той се откаже от тениса, уверен е Даниил Медведев.

Джокович взе реванш от Медведев за загубата на Откритото състезание на Съединени американски щати с победа във финала на Мастърса в Париж през вчерашния ден. Сърбинът завоюва рекордна 37-а купа от Мастърс шампионати след поврат във финала против руснака с 4:6, 6:3, 6:3.

"Десет години, откакто се откаже, ще има хора, които занапред стартират да гледат тенис и слушат истории за достиженията на Джокович. Точно както бях аз - не съм гледал Сампрас, тъй като бях дребен, само че съм чувал и чел, че е бил извънреден състезател. Същото ще бъде с Джокович. Той ще бъде на всички места поради своите върхове. Хората ще четат в уикипедия или където и да е, кой е бил номер 1 за най-вече седмици, кой какво е спечелил. Новак реализира изключителни неща ", разяснява Медведев след загубата във финала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР