Новак Джокович неведнъж е споделял, че е е емоционален играч

...
Новак Джокович неведнъж е споделял, че е е емоционален играч
Коментари Харесай

От Париж с любов: Публиката освирка Джокович, а той не ѝ остана длъжен

Новак Джокович нееднократно е споделял, че е е прочувствен състезател и не се тормози да демонстрира това на корта. Сърбинът е от състезателите, които показват бурни реакции по време на дуелите си и тази му линия разделя почитателите на два лагера. Едните считат, че става въпрос за естествено поведение на състезател по време на значим дуел и харесват неподправеното държание на сърбина, до момента в който други смятат тези прояви за неуместни в кавалерски спорт като тениса и през вчерашния ден международният номер едно трябваше да се сблъска с тъкмо втория тип аудитория.

20-кратният първенец от Шлема се изправи против Йошихито Нишиока в откриващия кръг на Ролан Гарос и нямаше проблеми да се откъсне безапелационно в резултата с 6:3 1:0. Tогава последва маратонски сервис гейм за лидера в схемата и той не се поколеба да нададе мощен плач, когато отрази точка за пробив. Това беше леко ненадейно предвид на безметежния процес на срещата в интерес на балканеца и докара до съществени освирквания от френската аудитория.

Случилото се обаче надалеч не смълча Джокович и малко по-късно геймът беше извоюван от него, а наред беше нов пронизителен зов към трибуните, които не се поколебаха да му отвърнат с още една доза " парижка обич ".

Novak Djokovic won`t like that...
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР