Новак Джокович не е отказвал да му бъде направен допинг

...
Новак Джокович не е отказвал да му бъде направен допинг
Коментари Харесай

Обрат: Джокович не е отказал допинг тест

Новак Джокович не е отказвал да му бъде изработен допинг тест по време на финалния ден от " Купа Дейвис “. Информацията за отхвърли на международния №1 се появи в доста медии, откакто Сърбия загуби от Италия в решителната борба за трофея.

От Международната организация за тенис интегритет (ITIA) публично опровергаха изказванията.

„ В последните дни се появи информация, че Новак Джокович е отказал допинг тест по време на Купа Дейвис в Малага. Джокович не е нарушавал разпоредбите. Играчите имат избор да дадат проба преди мача си или след него. Това напълно зависи от тях “ – гласи известието.

Много е евентуално носителят на 24 трофеи от Големия шлем да е отказал да даде тест преди дуела си, а желанието му да е било да го направи по-късно. И заради непознаване на разпоредбите, изкуствено да е основана „ вест “. Без да е ясно кой изнася информация „ от кухнята “, тъй че тя да стигне до медиите.

В последна сметка финалната седмица от сезона на Джокович не приключи по допустимо най-хубавия метод. Той загуби на сингъл от Яник Синер, откакто имаше три следващи мачбола, а в решителния конфликт на двойки сърбите още веднъж изгубиха от Италия, написа tenniskafe.com.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР