Новак Джокович най-после игра в турнир тази година. И спечели

...
Новак Джокович най-после игра в турнир тази година. И спечели
Коментари Харесай

Новак Джокович игра, победи и прояви емоции

Новак Джокович най-сетне игра в шампионат тази година. И завоюва - 6:3, 6:3 против италианеца Лоренцо Музети в конкуренцията от ATP 500 в Дубай с награден фонд 2,8 милиона $.

Сърбинът трябваше да пази купата си на Откритото състезание на Австралия през януари, само че беше депортиран.

Световният №1 направи три пробива в мача и игра по този начин, като че ли не му се бе налагало да отстъства дълго и минава през премеждия, следени от целия свят.

В Дубай Джокович беше подкрепян от брачната половинка си Йелена и не сподели никакво напрежение, само че беше много прочувствен при много от разиграванията и в края на срещата.

Дори в случай че той завоюва купата в Дубай за шести път, може да загуби лидерската си позиция в международната класация в понеделник, в случай че Даниил Медведев победи в Акапулко.

Бившият номер 1 в света и първенец от 2017 година Анди Мъри (Великобритания) реализира сложна победа на старта против квалификанта Кристофър О`Конъл (Австралия) с 6:7(4), 6:3, 7:5 за 2:51 часа.

В други срещи от първия кръг Иржи Весели (Чехия) победи Марин Чилич (Хърватия) с 6:4, 7:6(3), Филип Крайнович (Сърбия) завоюва против Мален Джазири (Тунис) с 6:7(4), 6:2, 6:4, а Таро Даниел (Япония) отстрани Давид Гофен (Белгия) с 6:3, 7:6(5).
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР