Новак Джокович написа трогателна публикация в социалните мрежи по повод

...
Новак Джокович написа трогателна публикация в социалните мрежи по повод
Коментари Харесай

Джокович към Федерер: За мен е чест, че те познавам

Новак Джокович написа трогателна обява в обществените мрежи във връзка решението на един от огромните си противници в тениса Роджър Федерер да приключи спортната си кариера.

По думите на сърбина Федерер е дал звук за изключителната конкуренция и е оказал помощ на самия Джокович да стигне до върха в тениса.

41-годишният Федерер плени света на спорта със своята артистичност и великолепие на корта, които му помогнаха да завоюва 20 трофеи от Големия шлем. Проблемите с травми в последните години го принудиха да вземе решение да се раздели със спорта след шампионата за Купа Лейвър на 23-25 септември.

" Роджър, мъчно е да е видя този ден и да изразя с думи всичко, което сме споделили дружно в този спорт ", сподели в Инстаграм Джокович, който надмина броя на Федерер от 20 шампионата от Големия шлем, когато завоюва купата на Уимбълдън тази година.

" Повече от десетилетие на невероятни моменти и борби, за които да си спомняме. Твоята кариера даде звук за това какво значи да постигнеш съвършенство и да играеш с честност и улегналост. За мен е чест да те познавам на и отвън корта. Знам, че тази нова глава ще разкрие невероятни неща за теб, Мирка, децата, всички твои близки и почитателите. От нашето семейство към вашето ви желаем доста наслада, здраве и разцвет в бъдеще ", написа още Джокович.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР