Новак Джокович казва, че все още се справя с проблем

...
Новак Джокович казва, че все още се справя с проблем
Коментари Харесай

Джокович все още има проблеми

Новак Джокович споделя, че към момента се оправя с проблем с лакътя в навечерието на „ Сърбия Оупън “ тази седмица, защото сърбинът се стреми да направи подготовката си за Откритото състезание на Франция след ранното си отпадане на Мастърса в Монте Карло.

Джокович претърпя проваляне в третия кръг от Лоренцо Музети в Монако предходната седмица, като подаването на 22-кратния първенец от Големия шлем бе пробито осем пъти от италианеца.

„ Моят лакът не е в идеална форма, само че е задоволително добър, с цел да съм подготвен за първия мач. Едно от хубавите неща в тениса е, че всяка седмица получаваш нова опция да докажеш цената си и да направиш крачка напред. Обърнах нова страница.

Естествено, не бях удовлетворен от резултата в Монте Карло. Но откогато кацнах, се усещам добре пристигнал в Баня Лука, доста позитивна сила и позитивни страсти “, съобщи Джокович.

Новак ще се изправи против 18-годишния Люка Ван Аш в Баня Лука, Босна и Херцеговина в сряда, откакто французинът завоюва с 1:6, 7-6(4) и 6-4 над трикратния първенец от Големия шлем Стан Вавринка.

„ Не знам доста за младия френски състезател. Мислех, че Вавринка ще завоюва мача. Видях Ван Аш да играе, само че не за дълго, той е същински войник, бърз, мъчно е да го преодолееш. Никой не би трябвало да се подценява “, добави Ноле.

Ван Аш, който е 87-и в международната класация, сподели, че е привилегия да играя против Джокович.

" Новак е същински първенец. Не единствено в тениса, само че и в спорта като цяло. Това ще бъде необикновен мач. Знам, че ще би трябвало да дам всичко от себе си, с цел да печеля ", съобщи Аш.

Откритото състезание на Франция, вторият шампионат от Големия шлем за сезона, стартира на 28 май.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР